Wij hoeven niet te adverteren dat u ons ook kan vinden op Batibouw, bij ons heeft u altijd saloncondities en een maatwerk prijs voor al uw dakwerken!

 

 

Huh?

Inderdaad, bij Dakwerken Dirk Roothans geloven we in de kracht van mond-tot-mond reclame en een duidelijke en overzichtelijke website die je de informatie verschaft die je zoekt. Duidelijk en to-the-point communicatie, dat is namelijk helemaal ons ding.

Wij kiezen er resoluut voor om dure marketing en prijzige beursstanden te vermijden. Zo kunnen we onze tijd en aandacht besteden aan onze klantgerichte service en de uitgespaarde budgetten gebruiken om je de beste prijs kwaliteitverhouding voor dakwerken te bieden.

Vooral in onze offertes streven we naar een doelgerichte communicatie. Niet alleen komen we in heel Vlaanderen gratis ter plaatse om je dak- en gevelwerken te bespreken en voor een correcte opmeting, je mag onze prijsoffertes ook binnen de 14 dagen al verwachten. Die zijn zeer duidelijk en transparant opgesteld, maar toch komen we voor het plaatsen van nieuwe daken en voor gevelrenovaties ook nog een 2 keer bij je langs om de offerte in detail te bespreken en stalen voor de materiaalkeuze te overlopen. Zo zorgen we voor duurzame dakwerken, maar ook voor uitgebreide materiaalkeuzes volgens jouw smaak en budget. Want dát is volgens ons écht service!

Verwacht je dus niet aan een onduidelijke of forfaitaire prijs voor dakwerken wanneer u ons contacteert, maar wél aan een duidelijk opgesteld overzicht van alle kosten en werken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies wat je mag verwachten.


Test het zelf en vraag ons prijs voor jouw dakwerken!