Een kleine herstelling of een dure vervanging?

Vaak volstaat een kleine herstelling om een dure vervanging te voorkomen. Zeker bij daken kan een kleine lek al snel ontaarden in aanzienlijke waterschade binnen in huis. Heeft u een kleine lekkage opgemerkt, dan is snel handelen dus aan de orde. Contacteer Dak- en Gevelwerken Dirk Roothans uit Lint en laat tijdig het dak herstellen!

Bent u niet helemaal zeker of het dak al aan herstelling toe is?

Speel op zeker en laat het dak regelmatig volledig inspecteren en herstellen waar nodig. U kan ons contacteren voor een eenmalige inspectie, of kiezen voor een onderhoudscontract. Hiervoor spreken we samen met u regelmatige tijdstippen af waarop we de staat van het dak komen controleren, waar nodig het dak meteen herstellen, en bijvoorbeeld ook de dakgoten uitkuisen.
Regelmatig de dakgoten vrijmaken, is namelijk belangrijk om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Het is dus een essentieel onderdeel in het dakonderhoud, maar vast niet uw favoriete bezigheid, toch?

Lood-, zink- en koperwerken

Lekt de dakgoot of is die gedeeltelijk of geheel aan vervanging toe? Ook dan kan u Dak- en Gevelwerken Dirk Roothans inschakelen voor lood-, zink- en koperwerken.
Enkele voorbeelden:

  • Herstellen van de loodnaden aan de schoorsteen

  • Dakgoten herstellen of vervangen

  • Staande naad toepassingen (VMZinc®)

 

 

Bekijk hier een recent project

Bekijk hier de fotogalerij Koper, zink- en lood

Contacteer ons voor een GRATIS offerte