Op Dirk Roothans kan u rekenen voor ALLE dakwerken

Bij Dak- en gevelwerken Dirk Roothans kan u echt voor alle dakwerken terecht. We leggen dus niet enkel dakbedekkingen, we verbouwen uw dak tot een in detail.

Kepers, gordingen en spanten voor het dakgebinte, wij bouwen er een stevige dakconstructie mee. En ook voor allerhande andere daktimmerwerken en herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat een dakraam plaatsen en haal de zon in huis !

U houdt van uw woning, maar u mist toch die extra lichtinval? Geen probleem, want zowel in nieuwe daken als in bestaande daken kan u een Velux® en Skylux® dakraam, een dakvlakvenster of een lichtkoepel laten plaatsen.

Zo’n dakkoepel of dakraam plaatsen, u mag gerust zijn van een vakkundige plaatsing wanneer u voor Dirk Roothans uit Lint kiest. Onze ervaren dakwerkers en schrijnwerkers beschikken immers over alle technische skills en de nodige professionele materialen om een feilloze afwerking te verzekeren!

Of volg de zon naar buiten!

Waarom niet buiten van de zon genieten? Onze schrijnwerkers plaatsen niet alleen dakramen, ze leggen ook volledige dakterrassen aan.

Benut uw dak ten volle en contacteer ons om een dakraam te plaatsen voor extra lichtinval of om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de aanleg van een zonnig dakterras.

 

 

Bekijk hier voor een recent project

Bekijk hier de fotogalerij Timmerwerken

Contacteer ons voor een GRATIS offerte