Kiezen voor een nieuwe gevel is meteen ook kiezen voor gevelisolatie!

is de gevel van uw woning aangetast door de tand des tijds en kan die dringend een opfrisbeurt gebruiken? Dan u bijvoorbeeld uw gevel renoveren door die te laten reinigen met zandstraaltechnieken, maar waarom niet meteen een nieuwe gevel plaatsen? Zo bespaart u zichzelf niet alleen tijd, veel stof en hinderlijke werken uit, u kan ook meteen een compleet nieuwe look creëren voor uw huis en tegelijkertijd uw woning beter isoleren.

Of bent u een woning of bedrijfsgebouw aan het bouwen? Ook dan is de keuze van de juiste bekleding voor uw nieuwe gevel belangrijk. Die bepaalt immers niet alleen hoe uw woning er gaat uitzien, ze draagt ook bij tot de isolatiewaarde van uw huis of kantoor!

Bij Dak- en Gevelwerken Dirk Roothans uit Lint hebben we een uitgebreide keuze aan gevelmaterialen die er niet alleen fantastisch uitzien en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook een thermisch isolerend effect hebben. We werken onder meer met: leien pannen | zink | koper | hout & ceder| sidings | diverse plaatmaterialen | …

 

P1055722 2

 

P1055720 2

 

Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte om uw gevel te renoveren of om een nieuwe gevel te plaatsen en we lichten met plezier de eigenschappen toe deze materialen. Wil u uw gevelproject met ons bespreken? Wij komen in heel Vlaanderen gratis ter plaatse!

 

 

Bekijk hier een recent project

Bekijk hier de fotogalerij Gevelbekleding

Contacteer ons voor een GRATIS offerte